Last news in Fakti

1 Февруари, 2019 10:31 1 124 0

Лацио и Интер спретнаха истинско зрелище

  • лацио-
  • интер-
  • купа на италия-
  • дузпи-
  • четвъртфинал-
  • полуфинал

"Орлите" надделяха над "нерадзурите" след дузпи и продължават за Купата на Италия

Лацио спечели драматично с 4:3 след дузпи при визитата си на Интер и е последният полуфиналист в турнира за Купата на Италия. В редовното време съперниците завършиха 0:0, а в продълженията си размениха по един гол за 1:1, като този за домакините падна в 125-ата минута. В спор за място на финала "орлите" ще се изправят срещу Милан, елиминирал Наполи.

Нито един от отборите не успя да вземе превес в редовните 90 минути, след като не се възползва от положенията си. Най-чистото от тях бе за гостите в 89-ата минута, когато Фелипе Кайседо бе изведен зад защитата очи в очи с Ханданович, който обаче отрази удара на еквадорския нападател, появил се в игра секунди преди това.

В първото от двете продължения също не се стигна до попадения, а в началото на второто Чиро Имобиле (108) изведе „орлите“ напред в резултата след пас на Кайседо. Те се виждаха победители, но в добавеното време на продълженията съдията Росарио Абисо отсъди дузпа за Интер с помощта на ВАР и показа втори жълт и червен картон на румънския защитник Стефан Раду. Мауро Икарди (125-дузпа) изравни от бялата точка и прати мача в дузпи, които трябваше да определят последния полуфиналист в турнира.

Лаутаро Мартинес и Раджа Наинголан пропуснаха за „нерадзурите“, а от „орлите“ от бялата точка сгреши само Дурмиси. Лукас Лейва пък реализира последната дузпа и класира Лацио на полуфинал срещу Милан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА