Last news in Fakti

6 Февруари, 2019 10:29 2 649 0

Шокиращ инцидент с Линдзи Вон (ВИДЕО)

  • вон-
  • падане-
  • скорост-
  • слалом-
  • ски-
  • инцидент

Американката падна тежко по време на старта в Оре (Швеция)

Звездата в алпийските ски Линдзи Вон падна тежко на старта на световното първенство в Оре (Швеция), докато се спускаше в супергигантския слалом. 34-годишната американка, за която това е последно участие на голям форум, загуби контрол над ските, след като закачи едно от колчетата, и се заби в предпазните заграждения край трасето. Всички изтръпнаха след падането ѝ.

Измъчваната от контузии в последните години Вон бързо успя да се изправи на крака и просълзена слезе сама по трасето, докато хилядите зрители я аплодираха бурно.

Все още не е ясно какво точно е състоянието на олимпийската шампионка от Ванкувър 2010 и на този етап не се знае дали ще може да участва в спускането в събота, когато се очаква да бъде последното ѝ състезание.

Припомняме, че преди дни Вон обяви, че ще завърши кариерата си след края на световното първенство в Швеция, тъй като вече не може да издържа на болката от непрестанните контузии, които я мъчат.

34-годишната американка има 82 победи в стартове от Световната купа и изостава на едва 4 от рекордьора Ингемар Стенмарк във вечната класация по успехи в алпийските ски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА