Last news in Fakti

8 Февруари, 2019 10:29 696 1

Лион продължава на четвъртфинал

  • лион-
  • гинган-
  • купа на франция-
  • дембеле-
  • корне

"Хлапетата" надиграха Гингам с 2:1

Олимпик (Лион) спечели с 2:1 при визитата си на Гингам и се класира за четвъртфиналите в турнира за Купата на Франция. „Хлапетата“ поведоха в началото с гол на Муса Дембеле (7) след центриране на Марсело.

До края на полувремето Лион имаше много чисти възможности да увеличи аванса си, а попадение на Набил Фекир беше отменено заради засада точно преди почивката. Малко след началото на втората част Ферлан Менди се включи в атака отляво и центрира в наказателното поле, а Максуел Корне (49) удвои аванса на гостите.

Гингам върна интригата в края с гол на Александър Менди (88) след пас на Маркъс Коко, но нямаше време за изравнително попадение.

На четвъртфиналите Лион ще се изправи срещу Каен, а другите двойки са Рен - Орлеан, ПСЖ - Дижон и Витре - Нант. Всички срещи са на 26 февруари (вторник) от 22:00 българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    1 0 Отговор
    Радвам се, че отразявате мачовете на Лион ама те играха срещу Гингам, не Гинган