Last news in Fakti

27 Февруари, 2019 09:57 658 0

Лацио и Милан оставиха всичко за реванша

  • лацио-
  • милан-
  • купа на италия-
  • полуфинал-
  • реванш

Двата тима завършиха 0:0 в първи полуфинал за Купата на Италия

Лацио и Милан оставиха всичко за реванша - 1
Снимка: БГНЕС

Лацио и Милан завършиха 0:0 на „Олимпико“ в първия си мач от полуфиналния им сблъсък в турнира за Купата на Италия и ще решават всичко в реванша.

"Росонерите" разчитаха много на головата си машина Кжищоф Пионтек, който преди този мач се разписваше на всеки 32 минути и имаше 8 гола в три мача от турнира, като 6 от попаденията му бяха с екипа на бившия му тим Дженоа. Той и съотборниците му обаче не успяха да огорчат „орлите“, които имаха по-чисти шансове за гол, но Сергей Милинкович-Савич и Чиро Имобиле не намериха целта. Имобиле дори нацели страничната греда в 80-ата минута, а след него пропуск направи и Хоакин Кореа.

Ответният мач на „Сан Сиро“ е на 24 април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА