Last news in Fakti

5 Март, 2019 19:30 2 947 1

Юве вади €120 милиона за 19-годишен

  • жоао феликс-
  • бенфика-
  • португалия-
  • трансфер-
  • ювентус-
  • милиони

Ювентус подготвя нов грандиозен трансфер

Юве вади €120 милиона за 19-годишен - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Италианският шампион Ювентус планира да извади €120 милиона, за да привлече в тима младата португалска звезда Жоао Феликс, предаде AS.

19-годишният футболист на Бенфика е сочен за следващата голяма звезда на Португалия. Той може да играе като втори нападател, атакуващ полузащитник и дори крило. До този момент през сезона е вкарал единадесет гола за Бенфика, а освен това е записал и шест асистенции.

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи вече е провел разговори с шефовете на португалския клуб, както и с агента на играча Жорже Мендеш, който е агент и на звездата на Юве Кристиано Роналдо.

Очаква се през лятото Ювентус да предприеме сериозна офанзива за подписа на младата звезда. Има информация, че „бианконерите“ желаят и друг футболист на Бенфика – защитникът Рубен Диас. Неговата цена е около €60 милиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шляпалника

    4 0 Отговор
    Нека още някой да каже че има криза....
    Има ама на друга планета щом се дават тук толкова... изгубени пари!