Last news in Fakti

16 Март, 2019 09:37 3 104 3

Арестуваха трикратен шампион на България за измами с банкови карти

  • измами-
  • арест-
  • кредитна карта-
  • дебитна карта-
  • футбол-
  • шампион

Той е заподозрян за това, че е бил част от банда занимаваща се с финансови измами

Арестуваха трикратен шампион на България за измами с банкови карти - 1
Снимка: БГНЕС

Екундайо Джайеоба е бил арестуван за измами с банкови карти, съобщава "Витоша нюз".

Той е заподозрян за участие в банда, занимаваща се именно с този вид криминална дейност. По първоначална информация, през неговата банкова сметка преминавали транзакциите на измамниците. Предстои да се изясни неговата вина в случая.

Информацията потвърдиха и от футболния клуб, където играеше доскоро Дайо.

"Да, Джайеоба беше задържан. Казват, че е за измами с карти. Много неприятен случай. Жалко, че така се развиха нещата. Дайо е много свястно момче и добър футболист. Беше основна част от нашия отбор. Дано да бъде оправдан и скоро излезе на свобода", коментират хора от ръководството на Гранит (Владая).

Четвъртодивизионният тим участва в столичната АОГ - Юг и е сред претендентите за влизане в Югозападната Трета лига. Нигериецът вече 19 години живее и играе в България и се чувства наполовина българин.

Екундайо Джайеоба е трикратен шампион на България (2004, 2006, 2007). Носител на Купата на България (2005, 2007). Дайо е един от най-резултатните чуждестранни футболисти, играли у нас. В "А" група има 154 мача и 39 гола.Той е бивш нападател на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грешен код от картинката

    13 1 Отговор
    прилича на крадящ ток и цветни метали :)

    Коментиран от #2

  • 2 1234

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Грешен код от картинката":

    . ... като повечето левскари!
  • 3 Иво

    2 0 Отговор
    Поредното спортистче, кандидат за групата на милионерите!