Last news in Fakti

20 Април, 2012 10:44 2 568 0

Звезди на Байерн се млатят в съблекалнята

  • байерн мюнхен-
  • рибери-
  • робен-
  • реал мадрид-
  • кроос-
  • шампионска лига-
  • съблекалня-
  • скандал
Звезди на Байерн се млатят в съблекалнята - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Байерн изнесе един от най-добрите си мачове през сезона и спечели първия полуфинал в Шампионската лига срещу Реал Мадрид с 2:1, но напрежението в тима е все по-голямо. Германските медии разкриха, че на почивката на двубоя на "Алианц Арена" в съблекалнята на баварците се е стигнало до сериозен скандал между звездите Ариен Робен и Франк Рибери. Разпрата е започнала още на терена и е продължила след края на полувремето, като французинът дори е ударил съотборника си в лицето. "Bild" публикува и снимка, на която ясно се вижда синината под окото на Робен. Изданието твърди, че това е последица от спора между него и Рибери.

След мача говорителят на Байерн не отрече за инцидента и само заяви, че каквото се е случило в съблекалнята, ще си остане там. Той добави, че никой от клуба няма да прави допълнителни изявления по темата.

А каква всъщност е причината за скандала? Малко преди края на първото полувреме домакините получиха фаул на удобна позиция пред наказателното поле на Реал. Рибери се готвеше да стреля, но в крайна сметка това направи Тони Кроос, който прати топката в стената. Стана ясно, че Рибери е дискутирал на висок глас с Робен кой да изпълни фаула, като холандецът се е застъпил за Кроос и по този начин си е навлекъл гнева на Рибери. Двамата са пренесли караницата и в съблекалнята, където нервите на французина не издържали и той ударил съотборника си. Другите футболисти бързо ги разтървали, а на следващата сутрин побойниците се извинили пред целия отбор. Рибери признал, че вината за разправията е негова и се съгласил безропотно с наложената му финансова санкция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА