Last news in Fakti

8 Април, 2019 10:32 956 0

Арсенал се издъни срещу Евертън

  • арсенал-
  • евертън-
  • ягиелка-
  • загуба-
  • изненада-
  • топ 4

"Артилеристите" не успяха да излязат напред в битката за Топ 4

Арсенал се издъни срещу Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал загуби за първи път от два месеца насам във Висшата лига на Англия. "Артилеристите" паднаха с 0:1 от Евертън.

Единственият гол в мача бе дело на Фил Ягиелка още в 10-ата минута. Като цяло домакините бяха по-активният отбор и 1:0 е най-малкото, с което можеха да спечелят двубоя.

Иначе в началото на срещата бе спестен директен червен картон на Матео Гендузи от тима на Унай Емери, като му бе показан единствено жълт за грубо влизане с бутоните напред.

С успеха си Евертън излиза на деветото място с 46 точки. Арсенал от своя страна не успя да изпревари вечния враг Тотнъм, като "топчиите" остават четвърти с 63 точки, изоставайки на една от "шпорите". С актива на "артилеристите" е петият Челси, а Манчестър Юнайтед е с два пункта по-малко. Така битката за Топ 4 във Висшата лига става още по-завързана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА