Last news in Fakti

24 Април, 2012 09:48 631 0

В Киев и Варшава представиха билетите за Евро 2012

  • евро 2012-
  • футбол-
  • киев-
  • варшава-
  • европейско
В Киев и Варшава представиха билетите за Евро 2012 - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

На Олимпийския стадион в Киев се състоя официална презентация на билетите за Европейското първенство по футбол, предаде БГНЕС.

Първо бе показан дизайна на билета за мача на домакините от Украйна срещу Швеция, който ще се състои на 11 юни. Билетите, според организаторите, са много добре защитени от фалшификация, основно с холограма и уникален идентификационен код, като информация за останалите елементи не се разгласява. Всички защитни елементи са разположени на едната страна на билета, на който ще фигурират името и фамилията на неговия собственик.

Паралелно с тази в Киев се проведе и пресконференция на съдомакина на Евро 2012 Полша във Варшава. Финалната фаза на първенството на Стария континент ще се проведе от 8 юни до 1 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА