Last news in Fakti

9 Април, 2019 15:57 2 064 2

Прегазиха треньора на Аржентина

  • скалони-
  • катастрофа-
  • удар-
  • кола-
  • колело-
  • национален селекционер-
  • аржентина

Лионел Скалони е бил ударен от кола, докато е карал колело в Майорка

Прегазиха треньора на Аржентина - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния отбор на Аржентина Лионел Скалони е откаран в болница в тежко състояние. 40-годишният бивш футболист на Ла Коруня, Лацио, Уест Хям и други клубове е бил пометен от автомобил, разкри "Ел Мундо".

Инцидентът се случва на остров Майорка. Аржентинецът е карал колело, когато е бил ударен от кола.

Скалони незабавно е откаран в болницата на Майорка - "Университари Сон Еспас", за да бъдат лекувани травмите му, включително и на главата.

40-годишният специалист през август миналата година замени Хорхе Сампаоли начело на националния отбор на Аржентина. Треньорската рокада дойде след разочароващото представяне на "гаучосите" на световното първенство в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайко Байко многознайко

    0 2 Отговор
    Дано се оправи, но се чудя, токова футболно светило а да се вози на велосипед!? Да си вземе кола и да се разхожда ако иска да тренира да иде във фитнеса, какво ми е тръгнал по улиците!

    Коментиран от #2

  • 2 Луд умора нЕма

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Зайко Байко многознайко":

    На Майорка целогодишно карат велосипеди,дори политиката на острова е насочена в тази посока-наричат ги остров на велосипедистите.По всички пътища има табели да се пазят велосипедърите,да се изпреварват на 1,5 метра странична дистанция и тн.На целия остров имат прекрасно изградени велоалеи,всички спират на пешеходните пътеки...нямам идея как е могло да се случи........