Last news in Fakti

11 Април, 2019 01:00 1 982 1

Всеки гол на Бейл струва 2,3 милиона евро

  • гол-
  • бейл-
  • изчисление-
  • сума-
  • реал мадрид

Уелсецът излезе доста скъп на Реал Мадрид

Всеки гол на Бейл струва 2,3 милиона евро - 1
Снимка: БГНЕС

Всеки реализиран гол наГарет Бейл струва 2,3 милиона евро на Реал Мадрид, изчисли вестник „Ас“ в анализ за уелския национал

Приближеното до „кралския“ клуб издание уточнява, че „белият балет“ е вложил в нападателя умопомрачителната сума от 236 милиона евро, като 101 милиона от тях са трансферна сума, а останалите пари са заплати.

Бейл пристигна в Мадрид през 2013 година от Тотнъм и в първите три сезона заплатата му бе по 18 милиона евро на сезон, след подписването на новия контракт до лятото на 2022 година сумата нарасна до 27 милиона евро.

Досега уелсецът е вкарал 102 гола в 225 мача за „кралете“, която прави по 2,3 милиона евро като инвестиция на гол и 1 милион за всеки мач, в който той е играл.

Той е любимец на столичани, но честите му контузии не му позволиха да разкрие потенциала си напълно, а през този сезон се намира и в отчайваща форма, така че всеки гол струва на клуба 2,3 милиона, а всеки мач над 1 милион.

През този сезон Бейл има само 14 гола за 38 участия, а според слуховете той е един от футболистите, с които клубът би се разделил през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    8 1 Отговор
    Да го вземат в чирпан той е за там