Last news in Fakti

12 Април, 2019 15:57 1 244 4

Фенове на Челси отново се изложиха (ВИДЕО)

  • фенове-
  • челси-
  • срам-
  • расизъм-
  • бомбаджия-
  • песни-
  • забрана-
  • мач

Запалянковци пяха "Мо Салах е бомбаджия", клубът не ги допусна до мач

Фенове на Челси отново се изложиха (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Поредна грозна изцепка направиха привърженици на английския Челси. Тя отново бе с нотка на расизъм, като нейна жертва този път бе Мохамед Салах.

Група фенове на лондончани, които пътуваха до Прага за снощното гостуване на Спарта от четвъртфиналите на Лига Европа, спечелено с 1:0, припяваха преди двубоя, че звездата на Ливърпул е бомбаджия и атентатор.

Челси от своя страна реагира бързо и не допусна въпросните запалянковци на европейския мач, слагайки им забрана.

Припомняме, че това не е първи расистки скандал, сътворен от феновете на "сините", като през годините те редовно са разследвани или санкционирани от клуба за подобни действия.

Сегашната ситуация е дори по-странна от предишните, имайки предвид, че Салах бе част от тима на Челси преди години, а освен това се радваше и на висока оценка от техните привърженици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 6 Отговор
    Еми прави са Кво ся
  • 2 истина

    4 2 Отговор
    От това, което виждам негрите са нещо средно между човеци и примати. Мозъка на негъра е с около 112г. по-лек от мозъка на белия мъж. Това е около една чаша мозъчно вещество. Разликата е огромна! Средния РИ(рейтинг на интелигентност) на африканския негър е 70-75 точки. Това е зоната на бавно развиващите се! Не става въпрос за памет, а интелигентност! В умствено-мозъчното си развитие са назад вероятно 200-500хил. години. В УСА 80% от негрите в 8клас не знаят добре да четат и пишат. Говоря за средни величини. В Африка между 19%-40% от негрите са СПИНОЗНИ! Това, че тук таме има умни негри, не означава, че всички са. При равни условия белия човек винаги е далеч по напред! В нито едно училище по света негрите не са на едно ниво с белите по успех! В уса им дават преимущество да влизат във висши училища, защото иначе не могат да влязат. Напаст са навсякъде по света. Имам приятели, които са имали опит с негри и всички до един са си патили от тях! Да си стоят в Африка! Вижте ги на ютюба какви са примати по поведение.
  • 3 истина

    2 2 Отговор
    Мухамед се оженил за 6г. Айше, когато е бил на 51г. Това е истина. Представете си едно общество, в което около вас се разхождат 50г. мъже с 6-10г момичета, не техните дъщери, не техните внучки, но техните съпруги! Това не е нищо друго освен педофилия, която е опасна, вредна, травмираща, унищожаваща живота на малки деца безсилни да се защитят. Кой нормален родител ще даде малката си дъщеря за съпруга на който и да е мъж, пък бил той и самопровъзгласил се пророк? Бог желая доброто на всички хора, най-вече на малките деца. Нужна ли ни е религия, която одобрява педофилията?
  • 4 Незапознат

    1 0 Отговор
    Пълна подкрепа за Сhelsea