16 Април, 2019 01:00 1 696 2

Левски с интерес към играч на конкурент

  • левски-
  • кайзер-
  • договор-
  • ботев пловдив-
  • трансфер-
  • мениджъри

"Сините" искат вратаря на Ботев Пловдив - Даниел Кайзер

Вратарят на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер е влязъл в преговори за трансфер в Левски от лятото, пише „Меридиан Мач“. Досега той водеше разговори с шефовете на “канарчетата” за подписване на нов договор и дори наскоро заяви, че няма проблем и скоро ще преподпише. Настоящият му контракт изтича през лятото и от Ботев бързат да го подновят. Сега обаче ситуацията коренно се е променила. Полякът сам се е отдръпнал от преговорите и е признал пред шефовете, че има и други предложения от България.

Проблемът в разговорите между Ботев и Кайзер се появиха заради мениджърската агенция на футболиста. Тя настоява да получи солидна комисиона на ръка при подписване на новия договор. Пловдивчани не са съгласни с подобен вариант и предлагат парите да бъдат разсрочени във времето. Агентите обаче стоят твърдо на своята позиция.

От това развитие на нещата може да се възползват на “Герена”. “Сините” са застрашени да останат без качествен вратар през новия сезон, ако клубът не успее да задържи Николай Михайлов. Ники има договор до края на първенството, който може да бъде удължен с още две години. Двете страни обаче все още не са седнали на масата за преговори. Дори и Михайлов да остане, Левски пак ще има нужда от още един качествен вратар, който да бъде негов равностоен конкурент за мястото под рамката. В момента на “Герена” резерви са Николай Кръстев и Петър Иванов. Първият от тях обаче почти сигурно ще бъде продаден през лятото. Иванов пък все още е твърде млад и неопитен.

Първоначално от Левски се бяха насочили към друг вратар от Пловдив - Мартин Луков от Локомотив (Пд). “Смърфовете” обаче поискаха за него 300 хил. лева и това е отказало столичани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    3 2 Отговор
    А другите куци коне с кого ще ги заменят? Най-калпавия отбор с най-дрогираната агитка.
  • 2 Г.З.

    1 1 Отговор
    Наистина калпав,четири цесекари и трима левскари.