Last news in Fakti

24 Април, 2019 05:13 1 236 1

Фабрегас: Няма да има друг като Меси

  • роналдо-
  • меси-
  • фабрегас-
  • мбапе-
  • бъдеще-
  • псж-
  • монако

"Мбапе ще стане много силен играч", смята бившият халф на Арсенал

Фабрегас: Няма да има друг като Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Арсенал Сеск Фабрегас, който в момента играе за френския Монако, сподели мнението си за мегазвездите на световния футбол Лионел Месии Кристиано Роналдо и направи прогноза за бъдещето на Килиан Мбапе. Според Фабрегас аржентинецът е уникален и той не вярва, че някога ще има отново подобен футболист.

“Кристиано Роналдо има удивителен дух, който виждам да се проявява и у Мбапе. Той е все още много млад, но има силен характер и е изключително уверен в себе си. Мбапе не се притеснява от нито един защитник, опитва нови неща и вече играе на изключително ниво. Всеки път, когато го гледам, си представям какво би било да сме заедно на терена. Определено бихме се повеселили много. Ако продължава в този дух и в същото време остане скромен, дисциплиниран, слуша другите и не спира да се учи, то го очаква голямо бъдеще. От него зависи да докаже, че е от нивото на Меси и Роналдо. Въпреки това, втори като Меси не може и няма да има", коментира Фабрегас пред BeIn Sports.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    0 6 Отговор
    Нямало да се появи друг като Джуджето тцтцтцт....То и като Пеле нямаше да има и като Марадона нямаше да има и като Роналдо феномена нямаше да има! Да не изброявам,че са много!