Last news in Fakti

26 Април, 2019 12:16 2 734 3

Манчестър Сити се включва в битката за Неймар

  • реал мадрид-
  • неймар-
  • манчестър сити-
  • битка-
  • трансфер-
  • псж

Изглежда не само Реал Мадрид искат да се сдобият с Неймар

Манчестър Сити се включва в битката за Неймар - 1
Снимка: БГНЕС

Продължава да засилва интересът към нападателя на Пари Сен Жермен Неймар. Досега се смяташе, че той е основна трансферна цел на Реал Мадрид за лятото, но изглежда “белият балет” не е единственият клуб, който иска да се сдобие с бразилеца. Той е желан и от английския Манчестър Сити, твърди “Тутоспорт”.

Самият Неймар е харесал идеята да поеме в посока “Етихад”. Той с удоволствие би играл под ръководството на мениджъра Джосеп Гуардиола, тъй като много харесва неговия стил на работа.

Бразилецът не е много доволен на “Парк де Пренс”. Той е разочарован от ранното отпадане от Шампионската лига. Парижани приключиха участието си още на 1/8-финала, където бяха елиминирани от Манчестър Юнайтед. По това време Неймар лекуваше контузия и нямаше как да помогне на съотборниците си.

Все още обаче не е ясно дали от ПСЖ са склонни да се разделят със звездата си. Ако се стигне до евентуален трансфер е много вероятно той отново да счупи всички рекорди, след като Неймар бе купен през 2017 година от Барселона за невижданите 222 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петър

    26 3 Отговор
    Неймар е едно рядко ако. Лигав симулант без дух и воля за победа. Многото пари го убиха преди да стане велик.
  • 2 сашо томов

    2 0 Отговор
    E принц Мансур ши даде 350 милиона евро на Глардиола и ши му каже ,айде мойто момче занеси ги в париж на принц келайфи
  • 3 гощо

    2 0 Отговор
    Всеки вика вземи го ти! Гледам посегнал на някакъв фен тцтцтцттц.....май ше трее го напраЙ някой момиченце малко така!