Last news in Fakti

28 Април, 2019 14:19 2 606 4

Роналдо отне победата на Интер с гол №600 (СНИМКИ)

  • ювентус-
  • интер-
  • роналдо-
  • кристиано роналдо-
  • италиански футбол-
  • дерби д'италия-
  • равенство-
  • италианско първенство

Срещата от 34-ия кръг на Серия "А" така и не излъчи победител

Роналдо отне победата на Интер с гол №600 (СНИМКИ) - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

235-ото Дерби на Италия не излъчи победител. Интер и Ювентус завършиха с резултат 1:1 в среща от 34-ия кръг на Серия "А". "Нерадзурите" могат да съжаляват, че изпуснаха успеха, след като изиграха много силно първо полувреме, в което можеха да отбележат повече от един гол, пише sportal.bg.

Роналдо отне победата на Интер с гол №600 (СНИМКИ)

Раджа Наинголан даде аванс на гранда от Милано със страхотен гол в 7-ата минута. В 62-ата минута Кристиано Роналдо възстанови равенството след добро подаване на Миралем Пянич с пета. Голът на португалеца бе под номер 600 в неговата кариера и 20 в Серия "А".

Срещата бе с огромен заряд за домакините, които продължават битката си за място в топ 4 и участие в Шампионската лига догодина.Роналдо отне победата на Интер с гол №600 (СНИМКИ)

След срещата “нерадзурите” се намират на 3-ото място в таблицата с 62 точки, но зад гърба им има цели три отбора, които само чакат миланския гранд да стъпи накриво. Милан и Аталанта изостават на 6 точки, а Рома е с 3 точки по-малко. Победа днес бе равносилна на сериозна крачка към голямата цел на отбора да запази третата си позиция, а защо не и да атакува второто място, заето от Наполи.

Роналдо отне победата на Интер с гол №600 (СНИМКИ)
Роналдо отне победата на Интер с гол №600 (СНИМКИ)

В Ювентус ситуацията е коренно различна. “Старата госпожа” вече си гарантира спечелването на 8-ата поредна титла и сега ще играе само за чест и престиж до края на сезона. Това обаче в никакъв случай не означава, че “бианконерите” смятат да подарят трите точки на своя съперник. Напротив, очаква се възпитаниците на Масимилиано Алегри да излязат пределно мобилизирани и освободени психически и да се забавляват на терена, като в същото време опитат да сложат прът в колелата на големия съперник.

Предимството в Дерби д'Италия е на страната на Юве със 106 победи, 58 равенства и 71 загуби. “Старата госпожа” играе доста успешно срещу Интер. Торинци имат само 1 загуба в последните 13 мача в Серия “А”. Те спечелиха последните 2 дербита.

Роналдо отне победата на Интер с гол №600 (СНИМКИ)

За Интер от първата минута започна Мауро Икарди, който обича да вкарва във вратата на Ювентус. Аржентинецът дълго време не игра за "нерадзурите" след отнемането на капитанската му лента, като след завръщането си остана резерва в последния мач на Интер срещу Рома. Днес Лучано Спалети бе предпочел Икарди пред Лаутаро Мартинес заради опита му в Дерби д'Италия.

Роналдо отне победата на Интер с гол №600 (СНИМКИ)
Роналдо отне победата на Интер с гол №600 (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    4 0 Отговор
    Машина !!!
  • 2 Башибозук

    3 0 Отговор
    Големи си Кристияно
  • 3 зидан

    0 0 Отговор
    Най добрия ,легенда....
  • 4 Фен

    0 0 Отговор
    Браво Роналдо, направо къртиш!!