Last news in Fakti

1 Май, 2019 09:38 1 485 6

Левски с опит да привлече Стилиян Петров

  • левски-
  • петров-
  • разговори-
  • спортен директор-
  • отказ-
  • колев

Павел Колев провел разговори със Стенли, но той отказал

Левски с опит да привлече Стилиян Петров - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски е ударило на камък в опита си да привлече легендата Стилиян Петров. Изпълнителният директор Павел Колев е провел разговори с рекордьора по мачове с националната фланелка, като желанието му е било Стенли да стане спортен директор от лятото, твърди "Труд". На този етап Петров е отказал, тъй като имал други планове за своята кариера. Бившият капитан на Селтик и Астън Вила е имал доста големи различия със "сините" и относно трансферната политика.

Левски търси човек за поста спортен директор повече от година. За последно тази длъжност се изпълняваше от Асен Букарев, който напусна в началото на 2018 година. През тези над 12 месеца се спрягаха редица имена, но все още никой официално не е стъпил в длъжност на "Георги Аспарухов".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    9 7 Отговор
    Стенли е армеец бе! Няма работа в говеждият обор! Аз не мога да разбера никой ли не стопли там на тоз Герен,че за да върви Левски трябва Н.Сираков да е в оправата!
  • 2 Иии

    5 0 Отговор
    В стремежа за бързи и лесни печалби включително (и във футбола като типичен бизнес, а не като спорт) наемат футболисти, треньори и ръководители за 3,4 6 месеца и после ги изхвърлят. Освен като перачница на пари чрез футбола и спорта се провежда пропаганда и насаждане на политики - ето вече в големите отбори уж испански, уж английски, уж германски , а в тях - по двама, трима от съответната страна. Какъв Милан без италианци, какъв Ливърпул без англичани, какъв Байерн без немци?! Ебахти дивотията! Едно време играеха цели поколения заедно с години, а сега ако погледнеш снимката на някой отбор на календара за годината в края дали има 5-6 останали от 30. Така и във фирмите - експлоатация и постоянни промени и превъртане на персонала! Но за разлика от футбола няма как да ти дадат заплата 15-20 Хил. на месец и да си позволиш да избираш оферти 2-3 години... Честит празник на труда!:)

    Коментиран от #5

  • 3 Вадуц

    4 1 Отговор
    Нещо за селекцията на нови старши треньори? Щото тоя сезон бяха бяха повече от футболистите!
  • 4 Без име

    5 2 Отговор
    Нормален човек треньор на Левски не може да стане. Петев,Стоев, Дерменджиев,Ил.Илиев.
    Сега искат и Стенли да одерат.
  • 5 Даа,

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иии":

    Мнооого си прав!
  • 6 Синфен

    1 0 Отговор
    По-добре на колене да помолят Кокъла да свали проклятието !