1 Май, 2019 15:28 3 404 0

Реал Мадрид се договори със звезда на Тотнъм

  • ериксен-
  • трансфер-
  • реал мадрид-
  • тотнъм-
  • договор

Кристиян Ериксен ще подсили мадридчани

Реал Мадрид се договори със звезда на Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

В Реал Мадрид действат по привличането на Кристиан Ериксен от Тотнъм, като вече са свършили половината нужна работа, пише AS. Според изданието мадридчани вече са постигнали договорка с играча за личните му условия, като остава да убедят неговия отбор да го пусне на “Сантиаго Бернабеу” през лятото.

От Реал са предложили на халфа по-голяма заплата в сравнение с четирите милиона евро, които получава годишно в лондонския клуб. В Мадрид знаят, че преговорите с Даниел Леви ще бъдат много трудни, като имат опит с трансферите на Лука Модрич и Гарет Бейл в миналото. Преди началото на сезона пък президентът на Тотнъм категорично отказа да позволи на Маурисио Почетино да заеме треньорския пост на европейския клубен шампион.

Испанците питаха за Ериксен още в края на 2018 г., като отговорът на “шпорите” беше, че ще го продадат, но за 250 млн. евро. Оттогава насам датският национал отказва да поднови изтичащия си през 2020 г. договор и затова английската преса съобщава, че в момента цената му е спаднала на 150 млн. евро. В Реал обаче се надяват да я понижат още повече. Заради новия стадион на Тотнъм, изграден за около 1 млрд. евро, Леви е с вързани ръце, като постъпленията от голям трансфер биха помогнали за финансовата ситуация в клуба. Играчът не иска да приеме офертите на лондончани, като в същото време тази на мадридчани го удовлетворява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА