Last news in Fakti

30 Април, 2012 13:13 662 0

Гигс: Нека да покажем кой е номер 1

  • райън гигс-
  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити
Гигс: Нека да покажем кой е номер 1 - 1
Снимка: Райън Гигс, ЕПА/БГНЕС

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс призова своите съотборници да направят голям мач срещу Манчестър Сити. Битката на "Етихад Стейдиъм" тази вечер обещава да е много напрегната, тъй като разликата между двата тима е само 3 точки. "Съперникът ще търси победата, защото е много силен отбор, а и защото играе пред собствена публика. Но ние сме Манчестър Юнайтед и трябва да покажем, че сме шампионът и заслужаваме пак да триумфираме в първенството. Имаме достатъчно опит, когато трябва да се печелят титли. Срещата е много важна, но ние сме свикнали да играем в такива мачове", коментира Гигс.

За своите 21 години на "Олд Трафорд" досега уелският ветеран беше в основата в извоюването на куп титли. По тази причина той иска да участва и в днешното дерби. "Ако мениджърът ме пусне в игра, ще съм най-развълнуван от всички. Това са мачовете, заради които съм във футбола", каза още Гигс.

Дори и сър Алекс Фъргюсън да не заложи на него днес, то 38-годишният халф ще има възможност да играе в решителни двубои на Юнайтед и през следващия сезон, след като договорът му беше продължен до лятото на 2013 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА