Last news in Fakti

3 Май, 2019 11:01 1 137 0

Вратар на Лудогорец се връща в Аржентина

  • броун-
  • колон-
  • завръщане-
  • резерва-
  • лудогорец

Хорхе Броун ще се прибере обратно в родината си

Вратар на Лудогорец се връща в Аржентина - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентинският Колон иска да си върне вратаря Хорхе Броун, твърдят местните медии. 32-годишният страж е "забравен" в Лудогорец. Той дори вече не попада в групата на тима, пише "Тема Спорт". Пред него е предпочитан дори младокът Даниел Наумов. За титулярно място в състава на Стойчо Стоев пък спорят националът Пламен Илиев и Ренан дос Сантос.

В един момент от пролетния полусезон бразилецът бе "замразен" и изваден от първия състав, но след проблемите на Илиев с коляното набързо бе върнат в състава.

Този сезон Броун има едва 5 мача в Първа лига. Хорхе запази мрежата си суха в 4 срещи, но това не му помогна да получи повече игрово време. Той така и не е бил под рамката в шампионатен мач през 2019 година. По всичко личи, че пътищата на Броун и Лудогорец ще се разделят през лятото. Шансовете това да се случи ще се увеличат, ако Ренан удължи договора си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА