Last news in Fakti

3 Май, 2019 12:57 1 516 1

Георги Тодоров: Кой друг би поел Левски сега?

  • тодоров-
  • тренировка-
  • играчи-
  • треньор-
  • левски

"Бях доста недоволен от първата тренировка", призна новият треньор на Левски

Новият наставник на Левски Георги Тодоров даде първата си пресконференция като старши треньор на "сините". Опитният специалист замени Георги Дерменджиев и ще води 26-кратните шампиони на България до края на сезона. Тодоров разясни, че ще има за цел да вдъхне спокойствие в отбора и клуба като цяло, за да може да се подготви идването на следващия наставник.

"Аз съм служител на клуба. Друг човек за един месец дали би се съгласил да дойде. Има нужда клуба да помогна да има спокойствието да се намери точния човек и пожелавам на следващия да промени наистина Левски", каза Тодоров.

Специалистът призна, че е бил недоволен от първата тренировка начело на тима, но постепенно представянето на футболистите се е променило. Тодоров заяви, че се надява да помогне за повдигането на самочувствието на играчите.

"Аз бях доста недоволен от първата тренировка, но през седмицата играчите се стараеха и се промениха нещата. Сега вече има някакво настроение за разлика от първото занимание. Един квадрат промени настроението. Понякога нещо малко може да промени всичко. Само футболистите могат да излязат от това състояние, няма друг".

"Аз винаги излизам с желание за победа. Сега се изправяме срещу Ботев, които са добър, а сега са и със самочувствие. Имат единици, които да решат мача. Неделев сам може да дава разликата. Ако искаме да излезем от тая ситуация трябва да търсим победа. Няма как да се прави колектив без победи. Ако победим, ще дойде самочувствието на играчите и ще покажат това, което могат, а досега те не го правеха", смята Тодоров.

Новият наставник засегна по-сериозно темата за юношите, като се надява, че талантите на отбора ще имат възможност да получат повече шансове за изява в бъдеще, защото смята, че имат необходимите качества да са основни футболисти при “сините”.

"Мисля, че минаха доста добри юноши, но за съжаление на първата грешка ги приключваха. Отговорността е много голяма за сегашните, защото те трябва да извоюват своите места и продължаване на тази линия за налагане на младите, защото ако няма резултати е нормално тя да се промени. Много малко хора искат да дойдат в по-големите възрасти в ДЮШ. Не се дават шансове на младите и никой не иска да идва. Трудно се израства без игрова практика. Хубаво е, че сега шест човека от школата ще бъдат в основния състав на Левски", обясни Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    0 3 Отговор
    Има още мераклии да се излагат! Споко!