Last news in Fakti

8 Май, 2019 12:57 1 952 0

Илия Груев може да се озове в Левски

  • груев-
  • вердер бремен-
  • предложение-
  • щаб-
  • хубчев-
  • работа-
  • левски

Бившият треньор на Дуисбург може да стане част от екипа на Петър Хубчев

Илия Груев може да се озове в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Дуисбург Илия Груев има два варианта да продължи кариерата си - Левски и националния отбор. Това твърди "Майн Вердер". В Германия твърдяха, че младият специалист може да се събере със сина си в Бремен. Груев щял да бъде помощник-треньор във Вердер.

"Няма такова нещо. Не съм подписвал с никой", обясни Илия Груев пред изданието, отхвърляйки вероятността да заработи във Вердер.

Както е известно, фаворит за нов треньор на Левски е Петър Хубчев. Той също е немски възпитаник. Не е ясно обаче дали Хубчев е предлагал на Груев да стане част от екипа, който стяга за "Герена", пише "Меридиан Мач". Със сигурност в него е друг бивш „син" кадър - Георги Донков. Според запознати последният дори е отхвърлил примамливо предложение от Германия, за да бъде част от родния си клуб.

Донков вече веднъж се размина с Левски и този път не искал да изпусне тази възможност. Той бе канен от Илиан Илиев, но по същото време бе помощник на Марио Баслер във Вакер Бургхаузен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА