Last news in Fakti

10 Май, 2019 14:55 2 276 5

Треньорът на Левски: Дано Лудогорец бие ЦСКА

  • тодоров-
  • цска-
  • левски-
  • черно море-
  • класиране-
  • лудогорец

"Ще бъде притеснително, ако Левски пропусне да се класира за европейските турнири", заяви Тодорорв

Треньорът на Левски: Дано Лудогорец бие ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Временният треньор на Левски Георги Тодоров даде пресконференция, на която коментира предстоящия мач с Черно море. Той не подмина темата за шансовете на тима за участие в евротурнирите и призна, че получава информация за следващия наставник на „сините“ от медиите. Според него Петър Хубчев, който е най-често споменаваният вариант, е точният избор да застане начело на Левски.

"Седмицата след победата над Ботев в Пловдив мина по-леко. Успехите дават спокойствие. Доволен съм от старанието на футболистите през цялата седмица и се надявам това да се покаже и на мача с Черно море. Говорих със Станислав Костов заради реакцията му в мача с Ботев и той разбра, че това са недопустими неща в професионалния футбол", каза Тодоров.

"Черно море е един от стабилните отбори в първенството. Съперникът е освободен психически, защото вече не играе за нищо. Има добър треньор и ще ни бъде трудно, но трябва да направим всичко, за да прекъснем серията от четири мача без победа на "Герена". Трябва да подходим с агресия. Надявам се да спечелим. Засега политиката на клуба е да залага на собствени кадри и се надявам това да продължи да бъде така", каза наставникът.

"Всичко е до характер. В Левски и ЦСКА не е лесно, отговорността е голяма. Но не съм останал с впечатление публиката да оказва натиск на отбора - напротив, подкрепя го. Това са професионални футболисти, трябва да се отърсят от всякакво напрежение и да могат да покажат играта, на която са способни. Ще бъде притеснително, ако Левски пропусне да се класира за европейските турнири. Играчите на Левски не са слабохарактерни, но е твърде рано все още да мислим за баража", каза още треньорът.

"За съжаление вече десета година няма титла. Надявам се при следващия треньор, през следващата година, Левски да играе много важна роля в борбата за титлата. Много време мина, но трябва много работа. Уверявам ви. Аз чета по медиите за новия треньор на Левски, вие сигурно знаете повече от мен. Мисля, че ако е този човек, за който се пише, това е точен избор", сподели Тодоров.

"За мен лично е по-добре Лудогорец да победи ЦСКА. Защото ще имаме възможност да атакуваме второто място. Първо трябва да гледаме нашия мач, да победим и чак тогава да си правим каквито и да било сметки", завърши наставникът на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А тека бай Ганьо

    12 3 Отговор
    Щом на Вуте му е зле, на мен ми е добре.
  • 2 Треньора

    8 6 Отговор
    на куците коне прави заклинания? Пълен смях.
  • 3 Кара Мустафа

    5 2 Отговор
    Цяла България реве Лайногорец са свине
  • 4 Левски

    5 8 Отговор
    Литекс хора....Литекс..... не спряхте да бъркате отборите.
  • 5 цска

    0 0 Отговор
    Тоя си поверва че става за тренер.Последните мачове от пьрвенството са свьрзани с големи залози