Last news in Fakti

16 Май, 2019 14:31 1 905 1

Пропада ли трансферът на Де Лихт в Барса?

  • де лихт-
  • барселона-
  • аякс-
  • трансфер-
  • впечатление

Младият холандец не бил впечатлен от проекта на каталунците

Пропада ли трансферът на Де Лихт в Барса? - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферът на Матайс де Лихт в Барселона все още не е факт, твърди “Мундо Депортиво”. Досега се смяташе, че каталунците вече са се разбрали с играча и с неговия клуб Аякс и остава единствено да бъде подписан официалния договор. Изглежда обаче в последния момент се е появила нова пречка пред осъществяването на сделката, която дори може да пропадне.

Според информациите, Де Лихт не е бил впечатлен от проекта на Барса. Миналия петък играчът имаше среща с президента Хосеп Бартомеу и с техническия секретар Ерик Абидал. Младокът е притеснен и за това дали ще има гарантирано титулярно място в тима през следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    6 0 Отговор
    Да стои в Аякс, догодина ще станат европейски шампиони!