Last news in Fakti

11 Май, 2012 12:21 749 1

Надал заплашва с бойкот турнира в Мадрид

  • надал-
  • син клей-
  • мадрид-
  • вердаско-
  • бойкот
Надал заплашва с бойкот турнира в Мадрид - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Тони Надал, който е чичо и треньор на световния номер 2 в тениса Рафаел Надал, заяви преди "Ел Паис", че е е предупредил племенника си да не играе на "Мастърс" турнира в Мадрид през този сезон. "Казах на Рафа да не играе през тази година и се надявам през следващия сезон да ме послуша", каза чичо Тони.

Както е известно, вчера 25-годишният Рафаел отпадна от турнира на син клей след поражение от Фернандо Вердаско. През тази седмица Надал многократно се оплака от хлъзгавата настилката, както и много други от топтенисистите. "Движението по корта е едно от най-важните неща за мен, а тук бе невъзможно това да се прави качествено, обясни Краля на клея. - Дори не успявах да удрям топката, както трябва. Ако това не се промени, със сигурност в моя график ще има един турнир по-малко от следващия сезон. Тази настилка се отразява лошо на играта и тенисът става съвсем различен. Нямам никакво желание да поемам излишни рискове за здравето си", допълни двукратният шампион от надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Александър Милтиядов

    0 0 Отговор
    Половината на Вердаско, може би беше друга само на Надал даваха да играе на синьо.