11 Юни, 2019 16:54 2 531 14

Бербатов за националите: Ставаш и се поправяш!

  • бербатов-
  • класа-
  • косово-
  • загуба-
  • национален отбор-
  • българия

Паднахме, защото Косово не позволи на България да спечели", заяви голмайсторът

Бербатов за националите: Ставаш и се поправяш! - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов изгледа на живо загубата националите от Косово (2:3) на стадион „Васил Левски” в мач от група „А“ на квалификациите за Евро 2020, а след срещата коментира защо се е стигнало до това поражение.

„Паднахме, защото Косово не позволи на България да спечели. Имаха повече положения, бореха се за победата. Все неща, които мисля, че и треньорите са видели. И аз го видях отгоре, не е приятно, но е факт. Имаха надмощие спрямо нас, което е най-притеснителното. Всъщност два от техните голове бяха типично футболни, а единият от наша грешка. Имаха и доста създадени положения с интелект, което показва, че играят мисловен футбол. Самите те съзнават, че не се представиха добре. Не мисля, че трябва да приемем, че това са реалните ни възможности. Паднахме – сега ставаш и поправяш това, което не си свършил днес, колкото и клиширано да звучи. Сега не е приятно, тъй като треньорът ще срещне неудобните въпроси. Надявам се да видим по-добър футбол от нас", сподели Бербатов.

„Да, с две точки сме след четири мача, но и Турция би Франция, така че колкото и да звучи нереално нищо не се знае срещу Англия. На фона на играта, която показахме днес трябва да подобрим много неща. На моменти не ни се получава играта, а защо – трябва да питате треньорите", добави още нападателят.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    29 5 Отговор
    А тоя господин по-добре да мълчи, защото когато ни трябваха добри футболисти нашия избяга, и каза, че повече няма да играе за националния, защото тогава щяха да го резнат в Ман. Юн. Предаде България заради пари

    Коментиран от #5, #14

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    15 1 Отговор
    Провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.
  • 3 среднощен

    25 0 Отговор
    Момчетата толкова си могат... Не може безхаберието във футбола ни от двадесет години да не се отрази на качеството и ефективността в играта на националния ни отбор..! "Феноменът Лудогорец" за жалост с нищо не подпомага националната ни гарнитура... Пример в подкрепа на тезата ми: първият отбор на Пирин, след като влезе във Висшата лига бе поет от Иво Андонов. Няма лошо в това, но той освободи всички футболисти от младежката група на Пирин и лансира кадри от своята частна школа... Резултатът - тази година Пирин се бори за оставане във Втора лига... Къде са школите на Сливен, Бургас, Плевен, Петрич, Сандански, Локо София...? Не е за приказка - с рушвети футболисти не се изграждат... После Косово ни бият на сред София...!?
  • 4 Meganoob BG

    17 1 Отговор
    Много ясно че ще се поправят като тебе! В сегашният ни национален отбор всички са като тебе. Играят за пари, не за слава. Тичат като мухи без глави и се молят някой пропаднал чужд отбор да ги вземе за повечко пари. И после следващата партида момченца идва и прави същото. После се чудите защо изгубихме срещу новоизмислена държава? Защото те играят за кеф, а нашите знаят че и да спечелят и да изгубят, пак ще получат заплата. Даже ако спечелят е по-лошо защото така си отварят работа. Не дай си боже да се квалифицират ще трябва да бягат още няколко мача.
  • 5 гост

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    Много си прав , колега.
  • 6 футболист

    12 0 Отговор
    г-н Бербатов е явно вече голям анализатор и не толкова футболист. Ако знаеше как , да беше помогнал когато му беше времето.

    Коментиран от #11

  • 7 прост народ слаба държава и футбол също

    9 1 Отговор
    Вратарчето е много слабо и след всеки наш гол с лекота допуска гол в нашата врата,а това веднага демотивира играчите.Вече 10 години е така с изключение на времето в което пазеха Петков и Владо Стоянов.Татко му успява да го направи национален вратар и после казва,,по добри няма,, и времето парите си вървят.Надежда с това ръководство на БФС няма,хората им го казват,а те отговарят ,,това е,,
  • 8 селянин 1

    8 0 Отговор
    Докато, пиявиците..перуката,венци и онова дърво лечков са в фут.съюз..Бербатов,Стилян,само ще гледат сейра на националите,и ще казват,,ако паднем-пак ще станем,питайте треньора,,и Илия Груев да викнат за треньор,няма да дойде..да,,играе,,по свирката на федерацията.
  • 9 ФорсирамКенефи

    8 0 Отговор
    Гледах мача с Косово и ми направи впечатление че косоварите тичаха по терена сякаш са взели някакъв допинг - без всякакво усилие все едно бегат по нанадолнище докато нашите футболистчета с мъка бегаха по терена .... що тъй ?

    Коментиран от #10

  • 10 Клечко

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "ФорсирамКенефи":

    И защо "сякаш"!?!?
  • 11 гощо

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "футболист":

    Е па той помогна! Гол майстор е за националният за всички времена! Никой не е вкарвал повече от него за националният! Факти баце,треее замълчиш мислим аз?!?! Верно е тръгна си по рано от очакваното,но до това решение го доведе неадекватното малоумно поведение на Лечков който не спря да обижда отбора!
  • 12 една българка

    7 0 Отговор
    Така ще бъде докато някои преди мач звъни по телефона и нарежда на треньора кои да вкара в играта.Мисля,че не се дава възможност на треньора сами да прецени,а вкалват връзкари.Затова няма да вървят нещата.Така ги вкарват и в школите, с връзки ,а не с талант.Защо трябва да вкарат детето на някои футболист,при полужение,че то може да не желае да е като баща си?? Няма да се оправят нещата докато не се отхвърли тази практика.
  • 13 Bonder

    6 0 Отговор
    Какво може да се очаква от един отбор в който е пълно с връзкари и бездарници? При толкова вратари в България кой ни пази - Николета Михайлова!? Колко мача този наркоман трябва да провали за да се махни с целия си род от БФС и националния? То бива да си нагъл ама вече дори на малките деца им е ясно къде са ни проблемите.
  • 14 ААА

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мнение":

    ДОКАТО ПЕРУКАТА Е ШЕФ НА БФС ТАКА ЩЕ Е,ЩЕ ПАДАТ ,ВРАТАРЧЕТО БОБИ НЕ СТАВА,БГ ФУТБОЛ ПОТЪВА