Last news in Fakti

14 Юни, 2019 09:24 1 140 6

Връщат Георги Миланов в националния

  • миланов-
  • национален отбор-
  • повиквателна-
  • балъков-
  • мол види

Красимир Балъков ще повика отново халфа на МОЛ Види

Връщат Георги Миланов в националния - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на България Красимир Балъков ще върне в националния отбор Георги Миланов, твърди “Меридиан Мач”.

Халфът, който се представя страхотно с екипа на унгарския МОЛ Види, завършил на второ място в местния шампионат, не е получавал повиквателна от 13 октомври 2018 г. Именно тогава той игра за последно с екипа на “трикольорите” в домакинския мач с Кипър от Лигата на нациите, спечелен с 2:1. Той се появи в игра в 56-ата минута, когато резултатът беше 1:1.

Според запознати Георги Миланов е зачеркнат за националния отбор заради скандал с предишния селекционер Петър Хубчев. Халфът обаче не получи повиквателна и за последните мачове на България, в които селекционер вече беше Красимир Балъков.

Очаква се Миланов, който е в топ 3 на най-силните родни футболисти, да получи повиквателна за следващата среща на България - гостуване на Англия на 7 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майко мила...

    6 1 Отговор
    Този не беше ли зет на дъртата Перука? Браво, след като ни натресе синът си на вратата сега и зетя. Жалка картинка сме, шуробаджанащина докрай.

    Коментиран от #2

  • 2 От мен

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майко мила...":

    Живко Миланов от Левски е зетя на Перуци,който е десен бек. Тук става въпрос за Георги Миланов, който е халф.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Балъков чети и мисли

    0 0 Отговор
    Балъков,първо смени вратарчето!Иначе успех няма за теб и националния.Ще те сдъвчат и ще те изплюят с приказките,,толкова си можем,, и ,,няма подобри,,.Петков е в пъти по добър и по сърцат.Има и други вратари които ще се представят по добре.После мисли за отбора.
  • 5 ахметчо

    0 0 Отговор
    и този може толкова, колкото останалите чалгари в националния, егати тъпанарите са тези в бфс..самонавиват се че тоя добър, оня..няма в момента класни бг футболисти, с изкл на онова нападателче от варна.. за да се класираме и да направим нещо след това, единственият начин е да се натурализират 8–9 бразилци от най силните отбори в европа, които не участват за националния отбор на Бразилия..колкото искаш има такива.. Аз лично мога да направя два отбора на световно равнище с бразилци...а и едвали някой ще се затруднида направи същото..
  • 6 бръснаря

    0 0 Отговор
    мИХАЙЛОВ само му липсват жартиерите,че с тези чорапи над коляното май ги е взел от николетка?