Last news in Fakti

14 Юни, 2019 11:02 1 237 0

Левски все по-близо до Кристиан Димитров

  • димитров-
  • ботев пловдив-
  • левски-
  • трансфер-
  • преговори

"Сините" сядат на финални преговори със защитника на Ботев Пловдив

Левски все по-близо до Кристиан Димитров - 1
Снимка: БГНЕС

Левски е близо до привличането на централния защитник Кристиан Димитров от Ботев. "Сините" сядат на финални разговори за подписа му днес и се надяват скоро да има положителна развръзка за тях, пише вестник "Тема Спорт".

Столичният клуб започна официални преговори за бранителя още през зимата, но тогава до сделка не се стигна. След това кандидат за подписа на национала стана и ЦСКА, като дори се твърдеше, че "червените" имат предварителна договорка с него и "канарчетата" за сделка.

В крайна сметка Левски предлага изключително висок процент от бъдещата продажба на Димитров за пловдивчани и се надява по този начин да ги изкуши да се стигне до сделка. От ЦСКА така и не са влезли в официален контакт за него с "жълто-черните".

22-годишният футболист се превърна в основен стълб в отбраната на Ботев през изминалия сезон, като вкара 4 гола в 31 мача. Един от тях беше именно срещу Левски, при това на "Герена" в началото на април. Той вкара и решителния гол в мрежата на ЦСКА в полуфиналите за Купата на България, след който "червените" отпаднаха от надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА