Last news in Fakti

15 Май, 2012 19:16 812 1

БФС: Тасков ощети ЦСКА срещу Миньор

  • бфс-
  • цска-
  • миньор-
  • перник-
  • костадин костадинов
БФС: Тасков ощети ЦСКА срещу Миньор - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Шефът на Съдийската комисия към БФС Костадин Костадинов обяви, че Таско Тасков е взел грешно решение като не е отсъдил дузпа за ЦСКА срещу Миньор през първото полувреме на мача в Перник. В 30-ата минута на двубоя Жуниор Мораеш се сблъска с Иван Чворович в наказателното поле, но сигнал за нарушение не последва.

Реферът обаче направи компенсация и свирна друг наказателен удар за "армейците" в 77-ата минута, но Жуниор Мораеш пропусна, а "чуковете" стигнаха до победата с 2:0.

"Гледайки с цялата комисия, по-правилното беше Таско да отсъди дузпа в тази ситуация. Мораеш първи играе с топката, но и вратарят играе с топката. За мен по-правилното беше Таско да отсъди наказателен удар. За нас засада няма. Ситуацията е чиста, предвид изискванията на УЕФА за нападателен футбол. Ние все пак бихме застанали зад неговото решение", каза Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    sega shte se skasate dase natiskate na chorbata.