27 Юни, 2019 09:47 2 061 2

Лудогорец бе разгромен от Шахтьор Донецк

  • лудогорец-
  • шахтьор-
  • патрик-
  • сикан-
  • тете-
  • мораес-
  • контрола
Лудогорец бе разгромен от Шахтьор Донецк - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец загуби тежко четвъртата си лятна контрола. Момчетата на Стойчо Стоев паднаха с 0:3 от украинския първенец и редовен участник в Шампионската лига Шахтьор (Донецк).

Попаденията за "оранжево-черните" отбелязаха Тете (3'), Алан Патрик (28') и Сикан (71').

Двубоят започна с много ранно попадение за съперника на родния тим. Тете бе изведен още в 3-ата минута от бившия играч на ЦСКА Жуниор Мораес и не сгреши, пращайки топката в мрежата на Ренан.

Постепенно Лудогорец започна да изравнява играта и да търси на свой ред гола. В 20-ата минута Марселиньо отправи хубав удар, но той бе избит от защитник.

В 28-ата минута отново Мораес бе в центъра на събитията, след като изведе Алан Патрик, а той от своя страна отбеляза за 2:0.

Второто полувреме започна със смени в състава на родния тим, като Кешерю и Лукоки замениха Бакалов и Ковачев. Тогава играта на шампионите живна и те започнаха да създават положения.

С пропуски обаче се отчетоха Лукоки, Чибота, Кешерю и Моци.

В 71-ата минута Шахтьор отбеляза трети гол. Тайсон стреля от дистанция, а Ренан не се намеси добре и при добавката Сикан не сгреши за 3:0.

На терена се появи Манолев, а малко по-късно Шахтьор отбеляза четвърти гол, той обаче бе отменен заради засада.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    5 1 Отговор
    Станаха клуб на пенсионера - Марселиньо направи стаж за пенсия и още зависят от него да им прави играта.
  • 2 Националист

    2 0 Отговор
    Бойкот на отборите с негри! България да я запазим Славянобългарска!
    Не си мислете, че 100 негри в България не са много. Много са защото ще последва верижна реакция и хиляди ще ги последват.
    ... както стана с циганите.