27 Юни, 2019 12:02 1 665 0

Уейн Рууни отново изумява (ВИДЕО)

  • рууни-
  • гол-
  • център-
  • млс-
  • ди си юнайтед-
  • орландо сити

Ветеранът отбеляза фантастичен гол в САЩ

Уейн Рууни отново изумява (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият английски национал Уейн Рууни прикова вниманието с фантастичен гол, по който ахнаха в САЩ. Опитният нападател се превърна в герой за тима си Ди Си Юнайтед, донасяйки победата с 1:0 над Орландо Сити в мач от редовния сезон на МЛС.

33-годишният Рууни се разписа с удар от собствената половина, прехвърляйки майсторски вратаря на гостите Брайън Роу, който беше излязъл напред.

Това е девети гол на бившия съотборник на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед от началото на сезона в МЛС. Повече от него имат само Карлос Вела (16), Златан Ибрахимович (11) и Джоузеф Мартинес (10).

Ди Си Юнайтед е на третото място в Източната конференция с 30 точки, колкото има и вторият Монреал Импакт. Начело е Филаделфия с 32.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА