Last news in Fakti

2 Юли, 2019 13:56 1 388 4

Илиан Илиев: Дано забравим скандала с полиграфа

  • илиев-
  • черно море-
  • обвинение-
  • забрава-
  • скандал-
  • полиграф-
  • уреждане на мачове

Наставникът на Черно море се надява случката с обвинените в черно тото футболисти да се забрави възможно най-бързо

Илиан Илиев: Дано забравим скандала с полиграфа - 1
Снимка: БГНЕС

"След като отминат нещата след време, цялата тежест ще падне върху нас. Няма да питат къде са играчите, а какви са резултатите", обяви треньорът на Черно море Илиан Илиев по повод скандала с полиграфа, който взриви българския футбол в края на миналия сезон.

"Каква е целта пред Черно море? Да изградим отбор. Заради някои неприятни неща ни напуснаха основни футболисти, а пък Радослав Василев предпочете офертата на Арда. Искам да имаме едно добро представяне. Сега има футболисти, които работят много добре. Когато обаче дойдат истинските мачове, психиката им не издържа. При нас не е имало отлив на феновете. Като победихме Левски, ЦСКА и Лудогорец стадионът започна да се пълни", продължи той пред Evima Sport.

"Дайте да не навлизаме темата за скандала с полиграфа и да няма спекулации. Дано всичко това се забрави - както футболистите, така и клубът да продължат напред. Не тръгваме от нулата, но гоним българи, а взимаме чужденци. Какво ни казаха от ръководството? "Работим и това е", призна Илиан.

"ЦСКА, Левски и Лудогорец се подсилват усилено. Влагат се много пари. С финанси се взимат по-класни играчи. Берое се приближава до тях. Арда вижте какви играчи взима и какви условия се предлагат. Това е добре за българския футбол", смята Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заралия

    1 1 Отговор
    Няма мое , няма твое , Светът е Берое !
  • 2 really

    1 1 Отговор
    Уважаеми г-н Стойнов,
    Понеже има непросветени хора, като моята личност, за миг си представете, че не следите никакви новини, не знаете нищо за никакъв скандал с полиграф, и си прочетете статията, която сте написал.... Вярно в такъв случай ще ви е все тая, но е малко дразнещо че сте кликнали на clickbait статия. Поне да имаше линк, към някоя стара статия разясняваща за въпросния скандал, щеше да е по-добре. Поне балъците решили да се разсеят с подобна глупост да видят цялата картина, иначе разликата м/у вас и циганите, които се опитват да обяснят нещо, е, че поне те са забавни... Не че се очаква по-високо ниво от новинарски сайт в България, но за вас си остава дали ще спите със съзнанието дали си вършите перфектно работата или перфектно "изработвате" работата... ;)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Bulba

    2 1 Отговор
    И ти ли Илиане?! Нали знаеш бой и ** не не се връщат ,а за Морала Ти си знаеш! Жалко , жалък си!