18 Май, 2012 11:57 811 0

Суперкупата на Испания в... Пекин

  • суперкупа на испания-
  • пекин-
  • китай-
  • италия-
  • примера
Суперкупата на Испания в... Пекин - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Финалът за Суперкупата на Испания през 2013 година ще се проведе в китайската столица Пекин, твърдят източници от азиатската страна, цитирани от as.com. "Пекин ще приеме Суперкупата на Испания, за да задоволи нашите футболни запалянковци. През август на следващата година в Пекин ще се играят финалите за Суперкупите на Испания и Италия. Ако всичко е наред, ще подпишем споразумението на 29 май", похвалиха се от Китай.

Кралската испанска футболна федерация следва тенденция на насочване към китайския пазар, който разполага с над 1 милиард потенциални телевизионни зрители. Някои мачове от Примера се гледат от около 60 милиона телевизионни зрители. За сравнение, в Испания подобни мачове се гледат от поне шест пъти по-малко зрители.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА