Last news in Fakti

6 Юли, 2019 13:58 1 009 0

Ботев Пловдив с предложение към Симеон Славчев

  • славчев-
  • оферта-
  • карабах-
  • ботев пловдив

Националът обаче отказал офертата

Ботев Пловдив с предложение към Симеон Славчев - 1
Снимка: БГНЕС

Националът Симеон Славчев е отказал да подсили Ботев (Пловдив). "Жълто-черните" са сондирали вариант, при който могат да върнат бившия халф на Литекс, Спортинг (Лисабон), Болтън, Аполон (Лимасол) и Лехия (Гданск) в България.

Славчев обаче обяснил, че предпочита да си остане в настоящия клуб - азербайджанския Карабах и да играе с него в квалификационните кръгове на Шампионската лига, пише "Меридиан Мач".

През миналия сезон Карабах участва в груповата фаза на Лига Европа и мереше сили с тимове като Арсенал, Спортинг и Ворскла (Полтава), като тимът си размени по една победа с украинците.

Славчев със сигурност получава и доста по-висока заплата в Азербайджан.

В крайна сметка "канарчетата" вероятно няма да привличат повече нови футболисти, освен ако пазарът не им поднесе интересна възможност. В момента новите в Ботев са вратарите Георги Аргилашки и Янко Георгиев, холандците Родни Клустер и Филип ван Арнем и бразилският нападател Тайлон, който през миналия сезон спечели голмайсторския приз в първенството на Малта.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА