Last news in Fakti

1 Август, 2019 13:30 2 092 2

Напрежение! Суарес не харесва Гризман

  • гризман-
  • отношения-
  • суарес-
  • барселона-
  • групички

Двамата нападатели на Барселона демонстрират хладни отношения

Напрежение! Суарес не харесва Гризман - 1
Снимка: БГНЕС

Напрежение в Барселона предизвика появата на една от звездите на каталунците Луис Суарес на последната тренировка на тима, като двамата определено не се харесват много, отбелязва местната телевизия "Куатро".

Според медията уругваецът се държал студено с новото попълнение Антоан Гризман, тъй като французинът реално му е конкуренция за стартовите 11.

Суарес умишлено странял от Гризман и дори не го поглеждал, като двамата формирали групички - на "старите пушки" с Пике, Бускетс и Жорди Алба около уругваеца и на французите в Барса около Гризман.

Очаква се напрежението в Барса да се засили още повече с появата на Лионел Меси, а завръщане на Неймар съвсем ще го изолира от атаката на каталунците.

Припомняме, че Гризман разочарова лидерите в Барса още миналото лято, когато почти подписа с клуба, но в последния момент се отметна и остана в Атлетико.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    10 1 Отговор
    Няма лошо. Тъкмо няма да се опитва да го яде, казано съвсем буквално!
  • 2 хппр

    0 6 Отговор
    суарес за отбор като Барселона е слаб футболист..явно има силни връзки да го държат...в футбола без връзки нищо не става..рядко са таланти на които не им трябват връзки..на тоя определено му трябват