Last news in Fakti

15 Август, 2019 14:15 1 290 6

Бербатов мечтае да е като Солскяер

  • бербатов-
  • треньор-
  • вдъхновение-
  • солскяер

Българският нападател иска да бъде треньор

Бербатов мечтае да е като Солскяер - 1
Източник: БГНЕС

Eдин от най-успешните български нападатели Димитър Бербатов мечтае да се впусне преследва треньорството, това той разкри пред вестник ''Дейли Стар''. Българинът разкри и какво е неговото вдъхновение - настоящият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер.

''Да видя човек като Оле начело на Юнайтед е нещо хубаво. Това е знак, че клубът дава шанс за изява на бившите си играчи. Гледам го и си казвам, че е моментът и аз да изкарам треньорския сертификат. Ако работя здраво и се докажа, един ден може да получа същия шанс като него", заяви Бербатов.

"Това ще се случи един ден, не точно сега. Първо трябва да съм готов, а после да изкарам необходимите сертификати и дипломи. Всеки играч си мисли, че може да бъде велик треньор, но при мен не е така. Знам, че всичко се постига с работа", сподели още Бербо.

"Много добре си спомням Оле, защото често оставах след тренировките, когато той ни даваше съвети как да се пласираме, как да бъдем убийствено точни в наказателното поле. А знаете, че той е бог в наказателното поле. Определено много ми помогна. Мнозина от нас оставаха след заниманията да го слушат. Наистина е бог", добави българският нападател.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиромаха

    4 2 Отговор
    Аз си мислех че всички мечти са му "сбъднати"!!!!!! Човека ("като такъв ") Няма наяждане, колкото и каквото и да има.
  • 2 Филипов

    5 2 Отговор
    Наглостин пак обяснява на простолюдието колко е велик.
  • 3 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ТОЙ РИСУВА С ТАЛАНТ !!! КАКЪВ ТРЕНЬОР И КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ ТОЙ ??? ДА СИ ПРИПОМНИМ ВЕЛИКОТО ТВОРЕНИЕ: -"МЕРАКЪТ НА ЧИЧО ДЕНЧО"!?!?!?
  • 4 Да ама

    2 0 Отговор
    Мите,много не ти достига,бате.
  • 5 нов

    1 0 Отговор
    Рецептата е: 5-10 години помощник на Моруньо и когато бъде изгонен за некадърност ще се сбъдне мачтата.
  • 6 Дядо ви господ

    2 0 Отговор
    Димитър Бербатов, Григор Димитров, Христо Стоичков, Йордан Йовчев - уж 4 мъже пък 2 х.я