5 Юни, 2012 17:31 873 1

Алонсо: Гран при на Канада ще реши титлата при пилотите

  • фернандо алонсо-
  • ферари-
  • гран при на канада
Алонсо: Гран при на Канада ще реши титлата при пилотите - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Водачът при пилотите Фернандо Алонсо прогнозира, че предстоящото Гран при на Канада ще бъде решаващо за шансовете на Ферари за спечелване поне на титлата.

Двукратният световен шампион е лидер във временното класиране, но веднага след него, с еднакъв брой точки (с три по-малко) са пилотите на Ред Бул Себастиан Фетел и Марк Уебър.

Автомобилът на Скудерията разполага с някои сериозни нововъведения, но пистата "Жил Вилньов" подлага на изпитание аеродинамиката тъкмо в онзи аспект, в който Ферари са най-слаби - притискането в бързите завои.

"Подобрихме болида си значително за последните две състезания. В Монреал обаче ще трябва да се представим на ниво и тъкмо това ще бъде големият тест за нас.

Не говоря само за състезанието. Става въпрос за шансовете ни за титла през тази година.
Това, че съм в челото на класирането, не значи нищо. Това е едва началото на борбата.

Трябва да съм първи след последното състезание в Бразилия, до тогава е все едно къде съм", коментира Нандо.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветомир Попов

    1 1 Отговор