8 Септември, 2019 10:36 1 646 17

Балъков: Англия ни даде урок по динамика и модерен футбол

  • балъков-
  • англия-
  • даде урок-
  • динамика-
  • футбол-
  • модерен футбол-
  • красимир балъков-
  • национален селекционер-
  • евро 2020

При 1:0 можехме да изравним резултата, смята националният селекционер

Балъков: Англия ни даде урок по динамика и модерен футбол - 1
Снимки: БГНЕС

Националният селекционер - Красимир Балъков призна превъзходството на Англия. "Трикольорите" паднаха тежко с 0:4 при визитата си на "Уембли" и остават на последна позиция в своята квалификационна група "А", пише TopSport.

"Получихме урок по динамика и модерен футбол. Ние просто не успяхме да отговорим на тази динамика на английския стил. Концепцията ни за този мач функционираше през по-голяма част от него. Виждате сами колко сме далеч от английския футбол. Трябва да работим! Това е пътят, друг няма".

"При 1:0 можехме да изравним резултата. През първата част също имахме две атаки. Четирите гола на Англия паднаха след наши грешки. Трябва да ги отстраняваме. Днес направихме едно добро начало за надграждане. Срещу Ирландия ще пусна доста от футболистите, които не взеха участие днес".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахахах

    18 0 Отговор
    Паднаха леко, тежко щеше да е 10:0 както очаквахме всички запознати с футбола.
  • 2 Лора

    13 1 Отговор
    Това сериозно ли го казваш, докога ще ви дават уроци, а вие вземате ли си поука...?! Добър треньор, добри и отговорни играчи, които наистина обичат футбол и много тренировки, забравят се примамките в съвремието...! Ами това е успеха...!
  • 3 Главата не е за украса

    24 1 Отговор
    Ех Балъков, ех. Кажи истината, а тя е, че тая келеши имат талант само за чалга и златки, но не и за футбол.
    Само не разбирам едно, ти защо се хвана с тоя потънал кораб, парите ли свърши?
  • 4 Пурко

    16 1 Отговор
    Само се излагат. Срамувам се от Вас.
  • 5 Чичу Ади

    8 2 Отговор
    Преди Бала, Чичовото беше отлепил ютията от дъното с подобен мач. Не са виновни треньорите. Нямаме един футболист, който може да издържи на темпото на което се играе "модерния динамичен футбол". Факт! Или имаме дълбоки резерви в опашкарите на втора дивизия в развитите първенства, или търкат пейките в родната лига. Аякс тази година играха полуфинал в ШЛ с 19 годишен капитан от школата. Лудогорец имат 3-4 българи, които обикновено загряват на тъча. Левски, ЦСКА, Ботев, Берое.... пълни с африкански наемници. Кога последно някой от тях стигна групите на ЛЕ или ШЛ? Ако Лудогорец бяха дали толкова пари и да съберат най-добрите български футболисти в един отбор, пак щяха да влязат в групите, но сега нямаше нац. отбор да загуби с 4 гола от тренировачното темпо на Англия, което ни се струва динамичен футбол. Триото Бербатов, Петров-Петров трябва най-сетне да се захване с футбола ни, макар Марто да е малко рисков, след като парите му потънаха в чужди сметки...
  • 6 Бг фен

    11 1 Отговор
    1- модерни стадиони и бази 2-детскоюношеска школа с модерни методи на работа 3-Ограничаване на чужденците 4-Задължително присъствие на двама играчи от юношите в титулярния състав минимум за едно полувреме

    Коментиран от #7, #8, #12

  • 7 Това го знаем папагал

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бг фен":

    Кажи нещо ново...!
  • 8 Село Птичар

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бг фен":

    Ти започна много отпред. Трябва първо да се раждат деца . Здрави деца , от здрави родители , хранещи се със качествена храна , балансирана със всичките необходими съставки , а не имитации , и ЕТ-а. Това сега може да се случи само на село , в някое лично стопанство. Тези деца трябва от малки да се научат да тичат , да скачат , да придобият физическа култура , в училищните часове , като под вещият поглед на учителя специалист , да постигат максимума на своите възможности , и учителя да прецени , кой в какъв спорт има дарбата да се развива , и да го насочва в тази посока. След това имат думата откривателя на таланти , или родителя , който да го запише в спортната паралелка ,или клуб ,при по-квалифициран специалист , с други избрани , където ври и кипи , и има натиск , и конкуренция . Това е основата на градежа , без нея няма нищо, а е доказано ,че най-добрите спортисти тръгват от селските школи , и малките градчета , по очевидни причини.
  • 9 до Чичо Ади

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Триото Бербатов, Петров-Петров трябва най-сетне да се захване с футбола ни.-------КОГАТО БЯХА ХВАНАТИ, КАКВО ПОСТИГНАХА? КЛАСИРАНЕ, ЗАПОМНЯЩА СЕ ПОБЕДА?

    Коментиран от #14

  • 10 Кой68

    6 1 Отговор
    Балъков ти дане си гледал Германия-Холандия?Ако не си разбрал си "треньор" на трупа по реанимиране на неиграещи и нетрениращи в клубните си отбори😯😯😯😯
  • 11 Фен

    7 0 Отговор
    Балъков, бъди мъж и кажи истината , че от 25 години бг футбола умря! Всички от БФС-то са виновки, като запчнем от Перукан...
  • 12 Гражданин

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бг фен":

    Не е до стадионите а до уговореното първенство.Сомо черно тото играят.Да кажат кой с какъв бизнес се занимава.Като бати Венци например.И да видим последните мачове как завършиха Славия
  • 13 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ДА АНГЛИЯ Е МАЙКАТА НА ИГРАТА ФУТБОЛ !!! НО КЪДЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 30-40 ГОДИНИ Е ПОБЕДИЛА КАТО НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ??? КОГАТО ИМАХМЕ ПАРИ ЗА СПОРТ ---В СЕУЛ БЯХМУ 4 -ТА НАЦИЯ ...-ВЪПРЕКИ РЕПРЕСИЯТА НА "ЛАБОРАТОРИЯТА НА САЩ "!!!!!
  • 14 Чичу Ади

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "до Чичо Ади":

    Ами класираха се 2004-та на европейското. Победата я изтърва Мартин Петров в последната минута срещу Италия, макар пак да отпадахме с нея. Това обаче няма нищо общо с темата. Не трябва да си Меси или Роналдо, за да си добър ръководител. Аз като казвам тях тримата, имам предвид, че са спечелили пари с играта си, а Шмъркан Лечков и Перукан Михайлов изпиха и издрусаха и малкото, което бяха взели от ХШФ и Рединг(лига 1, което е 3та дивизия на Англия). Освен това, Бербатов и Стилян ядоха попарата на сегашното БФС затова мисля, че те са хората, които могат да променят всичко там.

    Коментиран от #16

  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    Балъков, не се самозаблуждавай! Провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.
  • 16 Със страх футбол не се играе

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Чичу Ади":

    Класираха се защото ги класира Балъков , който на последни футболни издихания , градеше играта на отбора. И след него настъпи - тишина. Балъков го задържаха в Щутгарт , с най-високата , по това време заплата в Германия - 6 000 000
  • 17 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    АБЕ БАЛЪК -БАЛЪК , КЪДЕ СИ ВИЖДАЛ ЧЕРНИ АНГЛИЧАНИ !?!?!? ПРИ "РАЖДАНЕТО НА ФУТБОЛНАТА ИГРА МЕЖДУ ГРАДОВЕТЕ НА ОСТРОВА- СА СЕ БИЛИ ЗА "ПАРЦАЛЕНАТА ТОПКА " САМО ЖЪЛТОКОСМЕСТИ ;БЕЛУЖНЯВИ И ПЪПЧИВИ АНГЛИЧАНИ !!!!!!!!!