Last news in Fakti

10 Септември, 2019 10:25 3 893 8

Балъков обяви революция в българския футбол

  • красимир балъков-
  • национален отбор-
  • революция-
  • български футбол

Селекционерът на националния отбор се надява да се класираме на Евро 2020 през Лигата на на нациите

Балъков обяви революция в българския футбол - 1
Източник: БГНЕС

Вчера националният селекционер на България Красимир Балъков говори пред медите преди предстоящата днес контролна среща с Ирландия в Дъблин. Бившият полузащитник заяви, че ще има доста промени в състава в сравнение с този, който излезе преди няколко дни срещу Англия. Балъков коментира пред журналистите какви поуки са извлечени след мача с англичаните, а също така и загатна за предстоящи сериозни промени в българския футбол.

''Ще имаме доста смени и доста играчи, които не играха срещу Англия, ще започнат утре. Настроението е нормално. Искаме да видим всички, които сме извикали, за да знаем с какво разполагаме за в бъдеще. Искаме да изиграем мача по най-добрия начин и да вземем възможно най-доброто'', заяви Красимир Балъков.

''Имаме една цел, която я знаят и всички футболисти. Шансът ни минава през Лигата на нациите. Квалификациите до края на годината искаме да използваме по най-добрия начин, за да сглобим възможно най-добър отбор, ако ни се отвори възможност през Лигата на нациите'', декларира амбициите си националният селекционер на България.

''Поуките от двубоя с Англия са, че трябва да се правят по-малко индивидуални грешки. Получихме 4 грешки от индивидуални неточности. Искам и повече концентрация пред противниковата врата, защото имахме шансове, но не отбелязахме'', коментира той.

''Искаше ми се да имаме възможности за класиране. Не ни остава обаче нищо друго освен и в контролните мачове да видим кой е готов да се вложи и да даде всичко от себе си. Надявам се да получим шанс през Лигата на нациите през март месец'', заяви още Балъков.

''Нещо куца в цялата ни клубна система. Може би не е мястото да го казвам сега, но ние гласим да се вкара единна концепция, която да се интегрира в 90% от клубовете за развитието на юношеския футбол. В момента всеки работи за себе си и няма общ план. Това искаме да променим още през следващата година. Очакваме да има резултат от тази стратегия до 6-7 години'', обяви Балъков.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    7 0 Отговор
    Объркал се е ИЗПОЛЗВАНАТА ДУМА Е ДЕЕВОЛЮЦИЯ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Футболът

    7 1 Отговор
    Е мъжката версия на плеимейтките😂😂😂😂пълен фарс
  • 4 ДДРОнег

    5 1 Отговор
    Балъков казва, че нещо куца в нашата футболна система ...
    Та ние това го твърдим от много години и можем да посочим главното куцащо нещо, че то е и перучесто на това отгоре !!!
    Айде, поне се каза открито, че ни е сбъркана системата, дано да направите нещо свястно, засега Ви подкрепяме, но ако до година няма резултат, ще разберем, че пак сме били излъгани ...
  • 5 антрашпиц

    3 1 Отговор
    Г-н Балъков,знам,че не сте лош човек.Знам,че бяхте добър футболист.Знам,че се нагърбихте да водите националния отбор по футбол защото ви бе предложено товаи вие приехте защото е чест за вас да приемете тази позиция.Но рицари вече няма и единственото което ще постигнете е да ви обиждат нагрубяват и да ви запомнят като неуспешен треньор не защото сте такъв?а защото работите със класически чалгари които на всичко отгоре са и мързеливи и единственото което ги вълнува е татуировките прическите фейсбука и подобни работи но не и футбола.Тези така наречени футболисти се отнасят супер непрофесионално към това което трябва да правят и ще го отнесете само вие и никой друг.С две думи-футбола умре.
  • 6 Дам

    3 0 Отговор
    Опитва се да постигне нещо ,но с тази потенциал на състава няма как да стане .
  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    Балъков, не се самозаблуждавай! Провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.
  • 8 Българин

    3 0 Отговор
    Бедните момчета които могат да играят футбол се борят със зъби и нокти в по долните групи . Личи си че футбола е в сърцата им . Това са момчетата от набор 2000 . А тези връскари ги разхождате като пазарски чанти да ги пълнят с голове