Last news in Fakti

9 Септември, 2019 15:10 1 447 6

Гочето: Краси Балъков няма да се предаде, задължително е търпението към него

  • георги василев-
  • красимир балъков-
  • национален отбор-
  • търпение

Все пак имаше моменти, в които играехме футбол на ''Уембли''

Гочето: Краси Балъков няма да се предаде, задължително е търпението към него - 1
Източник: БГНЕС

Бившият треньор на Етър, Левски и ЦСКА Георги Василев-Гочето се застъпи за Красимир Балъков, след загубата с 0:4 от Англия. Василев изрази увереност, че на Балъков му предстоят позитивни резултати с националния отбор.

"Не сме очаквали нещо по-различно от загуба. Играхме срещу един много силен към този момент английски национален отбор. Тим, в който отдавна не сме виждали такава класа и добро сработване. Лошото е, че Краси влезе в една негативна серия от три поредни загуби, което хич не е добре'', казва Гочето пред в-к ''Тема спорт''

"Но аз не съм и бил оптимист и съм разговарял с него. В момента, който и да се хване с националния отбор ще има много сериозни проблеми. Това е един процес на изграждане, който явно трябва да продължи по-дълго'', казва още Георги Василев.

"Краси обаче е търпелив и ще следва своята линия при изграждането на отбора. Ние, българите, сега сме в състояние да разкъсаме всички – от треньорите до играчите. Имам чувството, че така се облекчаваме от личните си проблеми", коментира Василев

"Търпението към Краси е задължително. Той нито ще изпадне в паника, нито ще се предаде. Оптимистично настроен човек, който е изживявал такива сътресения и като играч, и като треньор и е излизал от тях. Аз съм оптимист, че ще извлече максимума от този отбор. В мачовете досега опитва да го направи'', коментира още той.

"Няма нищо лошо в това, че пробва различни изпълнители и идеи. Той никога няма да се затвори и да играе защитно. Никога няма да се прибере и да каже, по-добре да ме бият само с един гол, отколкото с повече. Това, разбира се, крие своите рискови и води понякога до сътресения след себе си'', споделя още Гочето пред ''Тема спорт''.

"Все пак имаше моменти, в които играехме футбол на "Уембли". В началото на второто полувреме имахме и шанс да вкараме. Краси решава смело и не се притеснява. Вярвам, че Балъков ще реализира идеите си и ще вдигне отбора на крака. Стискам му палци да излезе от тази дупка и вярвам, че ще стане в най-скоро време", завършва анализа си Гочето.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    КАКВА ЛИ СТАТИСТИКА СИ ИМАТ РОДИТЕЛИТЕ НА ФУТБОЛА -ЕНГЛАНДИТЕ ????? СТАТИСТИКА С ЕДНА ТОЧКА : ОТСТРАНЯВАХА НИ- Н ПЪТИ , НО ПЪК НАШАТА КРАЛИЦА НИ ДАДЕ ТИТЛА ...-ШВАБЕНЗИТЕ -"ТУ БЛОУ ДЖОП" !!!!!!!!!!!!!
  • 2 пирамидата се обърна

    5 1 Отговор
    Гоче , системата едно време създаваше такива ,като Балъков , които вие тренирахте. Сега кой да създава такива като Балъков , които от които да си избират треньорите, кого да пуснат.
  • 3 антрашпиц

    5 1 Отговор
    Да не го колят,да не го бесят,да не го изтезават?Кво да се предава?С тез цървули толкоз...Балъков е селекционер,а не треньор.Има разлика..До сега трябваше да се научили да играят а не тепърва той да ги учи как се спира топката например........
  • 4 Eistee

    0 0 Отговор
    Сътресение би било ако бяхме изкарали равен. 0:4 си е нормалното движение на българския футбол, задрал дъното. Балъков, ако има нервите и здравето да се занимава 10-15 години подред - би могъл да обърне нещата и да започнем да бием поне отборите от нашата черга - със сходен човешки потенциал и сходен бюджет, като Албания, Македония, Молдова, Грузия. Ако направи това - от там нататък сме само нагоре. Чалгарите и мамините синчета ще отпаднат, ще останат само истинските атлети, готови да се раздават и да се борят докрай 90 мин. Пък после, ако Бог даде 20+ години по-късно - някой втори Стоичков във едно и също поколение с втори Балъков, втори Боримиров, втори Трифон Иванов и т.н. и пак ще раздаваме шамари на големите по световните финали.
    На някого тук минал ли му е апетитът за финал на Световно първенство с участието на България?
  • 5 НNКN

    0 0 Отговор
    Аз лично, видях един играч, да се представя много добре.
    Забелязах също, че в този мач натрупа увереност и през второто полувреме "мачкаше" по лявото крило.

    Искам да ви напомня или да ви разкажа, че до 90-тата минута, на Парк Де Принос бяхме също така аут...
  • 6 НNКN

    1 0 Отговор
    Сега негативно:
    Отношението, към 4-тите в света, у нас, беше същото като сега, до 90-тата минута на Парк де Пренс.

    Можете да проверите, ако знаете как.
    Но съм сигурен, че няма да ви е така лесно, както да си кажете "компетентното" мнение тук.