Last news in Fakti

8 Юни, 2012 17:03 644 0

Колина: Съдиите са готови за Евро 2012

  • комитет-
  • уефа-
  • колина-
  • евро 2012-
  • съдии-
  • ситуация
Колина: Съдиите са готови за Евро 2012 - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Шефът на съдийския комитет на УЕФА, италианецът Пиерлуиджи Колина заяви, че съдиите са готови на 100 процента за работа по време на Евро 2012, че имат точен план за действие и добре знаят какво да правят в една или друга ситуация.

"Всички съдии са готови за турнира и знаят как да реагират в една или друга ситуация, която може да възникне по време на мач. Впрочем, надяваме се, че нищо сериозно няма да се случи. Проблемите на расизма и дискриминацията не са въпроси на днешния ден. Те присъстват от много години и това не е проблем на футбола, а на обществото. Съдиите са готови за такива ситуации и ще действат така, както вече са действали на всички мачове под егидата на УЕФА", каза бившият знаменит италиански футболен съдия Пиерлуиджи Колина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА