Last news in Fakti

11 Юни, 2012 13:30 835 3

Роналдо: Очаквам "Златната топка" за 2012г.

  • роналдо-
  • златната топка-
  • реал мадрид-
  • байерн мюнхен-
  • португалия
Роналдо: Очаквам "Златната топка" за 2012г. - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Голямата звезда на европейския футбол Кристиано Роналдо не крие амбицията си да триумфира за втори път с най-престижното индивидуално отличие "Златната топка". "Очаквам да получа "Златната топка" през януари", заяви CR7 в интервю за португалската телевизия Sic TV, цитиран от marca.com.

Португалският суперстрелец стана шампион с Реал Мадрид и вкара на всички 19 отбора в Ла Лига през сезона. Запитан кога е плакал за последно, "седмицата" бързо си спомни: "Прекрасно си спомням. Беше след мача с Байерн Мюнхен. Беше много важен мач…Плаках много, много…".

"Винаги идвам с огромно желание на тренировка. Всеки ден. В деня, в който това желание изчезне, ще спра с футбола", разкри Кристиано. "Имам една мечта - да спечеля нещо с Португалия", каза още голмайсторът от остров Мадейра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нека да е сребърна

    0 0 Отговор
    Нека бъде сребърна.... Въпреки че се скъса да вкарва много и на всички има и по добър от него... така че тази година сребърна пък догодина ще видим.
    Меси е голмайстор в Испания и Шампионска лига. Подобри рекорда на Мюлер от преди 40 години!!! и вкара най много за един сезон. Нещо което никой не е правил никога. Ония ден заби хеттрик не на кого да е а на Бразилия, така че колкото и да е добър Роналдо, трябва да признае, че Меси е пред него тази година, но като знам себелюбието му едва ли....
  • 2 520 zender

    0 0 Отговор
    Абе незнам дали ще вземе златната топка ама златната тояга по-му приляга на тоя самохвалко...Добър е но не колкото Меси.
  • 3 Меси е номер 1

    0 0 Отговор
    Нека да е сребърна подкрепям те в това че меси е по добър пък и први по хубава игра много малко пати има когато пропуска гол пък Роналдо само за еврото има 4 гредии теи чи меси е по добър и той заслужава "златната топка"