27 Септември, 2019 01:00 1 235 0

Ювентус не се отказва от Гуардиола

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • ювентус-
  • договор

"Бианконерите" ще изчакат края на договора на испанеца с Манчестър Сити

Ювентус не се отказва от Гуардиола - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският шампион Ювентус не се е отказал от намерението си да ангажира Хосеп Гуардиола след края на договора му с Манчестър Сити през 2021 година, съобщава The Athletic.

Испанският специалист бил ядосан на слуховете през лятото за него и "бианконерите", а за това призна един от шефовете на английския шампион Алберто Галаси. "Стана му неприятно, че не му вярваха, че остава на "Етихад". Беше разочарован, но после гневът премина в смях", сподели Галаси.

Досега Гуардиола е бил шампион като треньор в Англия, Германия и Испания, а предизвикателството да го стори и в Италия би могло да го накара да помисли върху евентуална оферта от „старата госпожа“ някой ден.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА