Last news in Fakti

14 Юни, 2012 16:40 665 1

Удинезе взима ас на ЦСКА за 4 милиона

  • жуниор мораеш-
  • цска-
  • удинезе
Удинезе взима ас на ЦСКА за 4 милиона - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Звездата на ЦСКА Жуниор Мораеш е много близо до крупен трансфер в участника в плейофите на Шампионската лига Удинезе, пишат медиите на Ботуша. Елитният тим от Удине има сериозни връзки с "армейците" и сделка в тази посока не изглежда нелогична.


Първоначално тимът от Удине е имал намерение да привлече Джовани Дос Сантос от английския Тотнъм. Евентуална договорка за трансфера на мексиканския национал обаче така и не е била постигната, което е пренасочило италианците към бразилската перла на ЦСКА.

Според информацията, представители на Удинезе вече са в София, за да договорят привличането на голмайстора на "А" група за сумата от 4 милиона евро.

Мораеш бе избран за най-добър футболист на родното ни първенство, но предвид провалената селекция на "червените", а и високите си амбиции, надали ще остане в България и през следващия сезон. Удинезе пък преследват подписа му още от зимата, когато той отново беше интерес за тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    tova niama da stane.