Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 18:27 1 464 0

Играч по американски футбол бе нокаутиран на терена (ВИДЕО)

  • нокаут-
  • безсъзнание-
  • удар-
  • комоцио-
  • американски футбол-
  • рудолф

Съотборник на пострадалия не успя да овладее емоциите си и се разплака

Куотърбекът на Питсбърг Стийлърс Мейсън Рудолф загуби за кратко съзнание на терена по време на мача с Балтимор Рейвънс (23:26). 24-годишният състезател по американски футбол беше нокаутиран при сблъсък с Ърл Томас от Балтимор.

При падането си Рудолф остана да лежи неподвижно на терена. Съотборниците му започнаха да махат към скамейката, че има спешна нужда от намесата на лекарски екип. 22-годишният Джуджу Смит-Шустер не овладя емоциите и се разплака.

Няколко минути по-късно куотърбекът се изправи на крака и напусна терена с помощта на лекарския екип и част от съотборниците си. До него беше пристигнала разположената на електромобил носилка, но не се разбра защо тя не беше ползвана.

Мейсън Рудолф веднага е откаран в болница, където е останал няколко часа за прегледи. Установено е, че футболистът има комоцио и е изпратен да се възстановява в домашни условия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА