Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 13:28 1 541 4

Роналдо: Нобеловата награда е като Златната топка

  • кристиано роналдо-
  • златна топка-
  • нобелова награда
Роналдо: Нобеловата награда е като Златната топка - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо направи интересно сравнение, като заяви, че за него спечелването на Златната топка е като Нобеловата награда за други.

Португалецът има на сметката си цели 5 отличия, толкова колкото има и Лионел Меси. Двамата излизат в нова битка за най-голямото индивидуално отличие във футбола на 2 декември, когато ще бъдат връчени наградите за 2019.

“Учих се от Майкъл Джордан и от всички, които са успели по някакъв начин. Не говоря само за спорт. Обичам да чета неща за Нобеловите награди – кой е измислил нещо, който създал или развил нещо”, коментира Роналдо пред „Франс Футбол”.

„Нобеловата награда за тези хора е като Златната топка за мен. Искам да знам защо всички те са изобретили нещо и как са го направили – това е важно и ми помага да ставам още по-добър”, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Конфуций

    5 5 Отговор
    От прост човек не може да се очаква нещо смислено да каже
  • 2 Никола Айнщайн

    1 0 Отговор
    И Нобеловата топка е като златна награда...
  • 3 Боре

    5 0 Отговор
    Първи и втори коментар прозира егати и олигофренията!!
  • 4 Behemoth

    0 1 Отговор
    Малиииииии тоз колко Нобела има у тях...