14 Ноември, 2019 07:20 1 086 0

10 млн. евро делят Юнайтед и Манджукич

  • марио манджукич-
  • ювентус-
  • манчестър юнайтед

Допълнително объркване в преговорите между двата клуба идва и от факта, че от Ювентус искат да включат Пол Погба като част от сделката

10 млн. евро делят Юнайтед и Манджукич - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус и Манчестър Юнайтед продължават да не могат да се разберат за цената на нападателя Марио Манджукич. “Червените дяволи” имат сериозен интерес към хърватина. Те опитаха да го привлекат още през лятото, но и тогава не успяха да постигнат споразумение с торинци. Сега англичаните правят нов опит да си осигурят услугите на ветерана, но отново удрат на камък, твърди “Ла Стампа”.

Манждукич има желание да напусне, тъй като не получава никакви шансове откакто треньор на Ювентус стана Маурицио Сари. От Ювентус обаче са му поставили определена цена около 10 милиона евро и не искат да го пуснат за по-малко. Манчестър Юнайтед за момента не смята да плати тази сума и това проваля трансфера на 33-годишния таран.

Допълнително объркване в преговорите между двата клуба идва и от факта, че от Ювентус искат да включат Пол Погба като част от сделката. Това обаче не се харесва на шефовете на “Червените дяволи”.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА