18 Ноември, 2019 09:24 2 035 0

Хари Кейн постави невероятен рекорд с Англия

  • хари кейн-
  • англия-
  • рекорд

Голмайсторът на Тотнъм изравни и постижение за отбелязани голове за националния отбор в една календарна година

Хари Кейн постави невероятен рекорд с Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Англия Хари Кейн постави невероятен рекорд с екипа на „трите лъва”. Снощи англичаните разбиха с 4:0 тима на Косово в последната си европейска квалификация, която бе без значение за възпитаниците на Гарет Саутгейт, които си бяха осигурили вече класиране на финалите.

Кейн, който вкара втория гол за гостите от Острова, се превърна в първия футболист в историята на Англия, който бележи във всеки един квалификационен мач за голямо първенство.

Освен това, голмайсторът на Тотнъм изравни рекорда за отбелязани голове за националния отбор в една календарна година. Кейн се разписа цели 12 пъти, като това постижение не бе подобрявано в продължение на забележителните 90 години.

Освен Хари Кейн, в Прищина се разписаха още Хари Уинкс, Маркъс Рашфорд и Мейсън Маунт.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА