Last news in Fakti

23 Ноември, 2019 11:35 7 862 9

Българка омая Неймар (СНИМКA)

  • българка-
  • се снима с неймар-
  • христина христова

Красивата варненка Христина Христова се похвали със снимка с известния футболист в социалните мрежи

Българка омая Неймар (СНИМКA) - 1
Снимка: БГНЕС

Българка омая звездата на световния футбол Неймар. Красивата варненка Христина Христова се похвали със снимка с известния футболист в социалните мрежи след неочаквана среща между двамата в Испания. Засечката става в популярно заведение в Барселона по време на парти, което причини куп проблеми на Неймар. Синеоката хубавица Хриси купонясва в Каталуния заедно със свои приятелки, пише "България днес".

Българка омая Неймар (СНИМКA)

Женската компания се мести от бар в бар, докато случайно не засичат в едно заведение звездата на ПСЖ. Неймар отскочил до Барселона, за да посети купона на своя колега Артур Мело, но без предупреждение. Краткият му воаяж обаче предизвиква скандал, тъй като шефовете на парижкия клуб се разгневиха, защото е пътувал, вместо да се възстановява от травмата си, която го извади от игра за повече от месец. Скандалът се разпалва още повече, след като излизат и снимките от купона.

В заведението Неймар се появява с бившото си гадже — испанския модел Ноа Сеас. Присъствието на апетитната блондинка не смущава нашенката, която успява да се добере до футболиста и да се снима с него на опасно близко разстояние. Впечатлен от красотата на българката, Неймар се съгласява да застане пред обектива. Хриси пуска фотоса с надпис "Неймар Джуниър", последван от сърце.

Приятелите ѝ не вярват на очите си. "Ами, вярвате, не вярвате — той е!", отвръща им варненката. Публикацията ѝ дори става повод за шеги сред близките ѝ. Някои дори я питат, дали това е зетят, който ще им доведе. Хриси вече беше сред шаферките на сватбата на приятелката си Цеци Красимирова и марихуановия бос Майкъл Струмейтис.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маги

    28 1 Отговор
    Не че е Убав АМА ПУСТИ КИНТИ !!!
  • 2 Кой68

    26 1 Отговор
    Селфи.......Егати орела😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Коmapak

    16 2 Отговор
    Русо гладно няма... 😂
  • 4 Рошко

    28 1 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    Жена с "достойтонство". Орела е красива птица, тва си е жив женски крокодил, от до българка, видят ли звезди и гащите сами падат
  • 5 Погнусен.

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    Наостина кое и хубавото на тая ? Криви зъби като тесли конбинирани с нос като орлов клюн и поглед на дебил или някаква друга психична болест. Заключение - Неймар е съжалил горкото болно девойче и затова се е снимал с него.
  • 6 Алфа Вълкът

    8 1 Отговор
    Гледали ли сте филма "White chicks"? Ей, тая прикача на травестите от филма.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ТАЯ Е ПО-ГРОЗНА И ОТ ТОЯ

    4 1 Отговор
    АВЕ ЕГАТИ И КРОКОЗЪБЕЛА КАК ГО Е ОМАЯЛА НЕ СЕ ЗНАЕ НО ТОЯ СЕ Е УПЛАШИЛ ОТ ТОВА СТРАШИЛИЩЕ И СЕ Е СНИМАЛ ЗА ДА СИ СПАСИ ЖИВОТА..И ТРИТЕ И ДУПКИ СА ГОТОВИ ДА ПОЕМАТ ВСИЧКО ЩОМ НАДУШИ МАНГИЗИ...ОТ ЖАЛКА ПО- ЖАЛКА ПАЧАВРА..
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.