Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 06:27 1 182 0

Абел Анисе номиниран за Играч номер 1 на Африка

  • абел анисе-
  • анисе-
  • африка-
  • лудогорец

През този сезон Анисе е бил на терена в 11 срещи в шампионата, но в тях не е успял да отбележи гол

Абел Анисе номиниран за Играч номер 1 на Африка - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Лудогорец Абел Анисе е получил номинации за Играч номер 1 на Африка. Полузащитникът на “орлите” се представи отлично на Африканската купа на нациите със своята страна Мадагаскар. В турнира той изигра общо 5 мача, в които се разписа веднъж - при 2:2 срещу Гвинея. Наскоро дори той бе определен за капитан на селекцията. Това е поредното признание за 29-годишния универсален футболист.

През този сезон Анисе е бил на терена в 11 срещи в шампионата, но в тях не е успял да отбележи гол. Халфът бе на терена и в 7 мача от Лига Европа, като в тях се разписа веднъж - донесе равенството 1:1 при гостуването на исландския Валур в Рейкявик.

Очаква се Анисе да бъде титуляр в четвъртък при визитата на ЦСКА (Москва).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА